SATANISMUS ..a různá témata v životě, v realitě..POSVIŤME SI, informativně, NA TÓ:


 
( zpívá se v jedné z písní..například.. )
 
MILUJI SE ŽENOU RÁD..
V LÁSCE OBOUSTRANNÉ,
VZÁJEMNĚ SI OPĚTOVANÉ ..
( zpívává se..tak nějak.., 
asi nějak mezi řádky..
..ve všech písních.. i snad.. )
 
Sex s milovanou bytostí opačného pohlaví není hřích.
Avšak, pokud se takto zapomenou dva například na veřejnosti, a jsou požádáni pak, po té, policií o doklady totožnosti, tak je jednak zdvořilé, slušné, ale i povinnost, se doklady osoobní totožnosti proukázat. Pokud tak neučiní, nebo jsou dokonce i nezdvořilí, jako se to stalo v uplynulých dnech v ČR, jak jsem se dočetl, nemohou se divit adekvátní reakce strážců zákona, tedy předvedení na polici například za účelem zjištění totožnosti.. 
(Křesťanství nesmí být nástrojem k jakémukoli druhu prvoútočně hrubiánství, satanismu vůči druhým, protože v takový okamžik přestává být křesťanstvím, a stává se nejednou i fašismem, nejednou i s prvky sadismu.)

 
NOJO, ale to by nebyl HOMO SAPIENS, 
aby si do toho sem tam nehodil vidle, ŽE ??! 
Co? Že snad ?
Tož..tak, se podívejme na TÓ..
..Například: 
 
( Jak tady píšu, sledují Mne on line jak z blogger.com, tak i z youtu.be, neboť jsou tak nějak jednou firmou v rámci Google, což vše spadá pod jednu střechu, i správců Centrum.cz, tedy firma Economia.a.s., no, a tak Mi posílají i obrázky i k hudbě, kterou sem tam poslouchám na youtu.be, třeba za účelem, abych sem vložil na ní www Link.
Pro tuto chvíli, tedy pro píseň Zvonky štěstí s Karlem Gottem a Darinkou Rolincovou,
 Mi poslali teď aktuálně tento obrázek:
 S tím, že prý jde o reklamu.
No, Já toto, takovéto jejich chování, považuji taktéž, s přihlédnutím ke kontextu, za SATANISMUS , za satanistickou rádoby zábavu, z jejich strany..
 Za rádoby tak temný okultismus..navíc ta holka má na nohou asi jakési 
fašistické, černé boty..
~~
Be - fe - le - me - pes se veze,
? Kolik nití, do desíti ?
Dělávají fašisté, nejen na netu, webmasteři platforem různých zpravodajských, sociálních sítí, ..tedy nejen v médiích,
ale i poslanci, poslankyně v politice..České..
 nejednou
no nejen vždy v té české..
jakoby neuměli DO DESÍTI..sem tam i kvítí..POČÍTAT !
NAPOČÍTAT !!
 
Tedy, nezaznamenal jsem doposud, 
že by se tak chovali, jako jediní, v České politice: Piráti.
 
ČAS, ten NEDOHONÍŠ !
A tak, ti, kdož říkají si v ČR politici, političky, nejednou, po vzoru například Miloše Zemana, si udělali z národa nástroj svého papalaší,
tu a tam si toto okoření satanistickou poznámkou, mající za cíl vybudit ty nejhorší emoce v Lidech v danou chvíli..nejednou.., ponechávajích takto život uplynout druhým, vcelku bez zájmu ve službě o ně, jim, a dělajíc se na venek narcisticky hezkým, ovšem takto se chovali i Hitlerovi nacisté, uhlazeně a líbivě Lidem i otevírali dveře do vlaku s tím, že je vezou kamsi..než jim je opět otevřeli přímo u komínů..například.
Dnešní fašisté v ČR mají vůči LIDU ČR jiné metody..
Napřílad se neustále, TITO, politici, političky, kteří pro TOTO.. zvedli hlas, a ,,uzákonili to",
ponechávají LID HYNOUT ÚTRPNĚ životem sotva důstojným, nejednou, i nedůstojným mnohdy.
Sice ustanovili, například, různé sociální dávky, aby měli alibi před EU, aby se dělali hezkými, ale například ze životního minima nelze důstojně celý kalendářní měsíc žít.
Sociální dávky jsou zde proto, aby Lidem, kteří se na nich stali z jakéhokoli důvodu existenčně závislí, zajistili po tu dobu DŮSTOJNÝ ŽIVOT.
Co dělají dnes poslanci, poslankyně parlamentu ČR ?
Schvalují nový zákon, o kterém mluví jako o zákonu ,,,, 3x A DOST " ,
kde chtějí LIDEM závislým na sociálních dávkách ještě ubírat z toho mála.
Kde budou ti LIDÉ pak bydlet, co budou jíst, to tyhle poslance, poslankyně NEZAJÍMÁ.
Navzdory všem Lidskoprávním platným zákonům, navzdory i Všeobecné deklaraci Lidských práv OSN, navzdory i ústavě ČR hovořící o nutnosti zachovat LIDU důstojný život..o právu všem žít důstojný život.
NOJO, ale to je FAŠISMUS NA N´Tou !!
Lze vněm vystopovat i rysy sadismu, i v důsledcích, z tohoto fašismu pro LIDI plynoucí, ale taktéž i tak snižování porodnosti, což spadá do sféry autogenocidní politiky vlády, vlád, po již čtvrt století v ČR, vůči vlastnímu LIDU. Což už se po čtvrt století projevuje snížením porodnosti o cca 39 tisíc dětí ročně méně, nežli v uplynulém čtvrt století.
Takovýto fašismus vcelku, s přihlédnutím k tomu všemu, se dá synonymně pojmenovat
také SATANISMEM.
Jde o opovrhováním LIDU, jeho práv, ze strany vlád ČR doposud, o jejich ,,práci" negativně s emocemi LIDU, o udržování značné skupiny obyvatelstva v režimu života pod hranicí chudoby. Toto vše, kdy ti LIDÉ hledají pomoc, kde se dá,aby vůbec mohli dýchat, aby si zachránili například rodiny, střechu nad hlavou, tak když jim příjmy nepostačují například na nájem bytů, si berou různě i půjčky, tak toto vše ,, ZASTŘEŠUJE KOMANDO SATANISMUS TOHOŤ, ZVANÉ: EXEKUTORSKÁ VYMAHAČSKÁ MAFIE,
s podporou ustanovených norem 
o tom, že těm Lidem opět nesmí zbývat měsíčně ani tolik, aby měli na řádnou úhradu nájmu bytu..o stravě, oblečení, dopravném, penězích na léky, na kulturu, na tak zvané ,,živobytí" zde z částky minimální nezabavitelné v hotovosti:
6700,-Korun (CZK)
NEMŮŽE BÝT ŘEČ.
Tak se mnozí z nich, aby mohli alespoň ještě nějaký čas dýchat, uchylují na ulici, k životu v bezdomovectví, jelikož jim takto zbývají peníze alespoň na jídlo, jsouc smíření s tím, že až například přijde zima, mohou zemřít.
Do ubytoven se nasáčkovat, do azylových domů, po mnoha osobách stejného pohlaví na pokoji, se vcelku Mi pochopitelně, nikomu nechce. Taky bych tam bydlet nešel.
JE TO NEDŮSTOJNÉ.
Tito Lidé raději zemřou o trochu více důstojně v parku,
nežli aby se podvolili nedůstojnosti, plynoucí z výše uvedeného, když jim stát, vláda, nedává jiné možnosti, jiné alternativy. Mezi tím i jim zdraví chřadne, i mozek, aby trochu zapoměli, upíjejí se v alkoholu, stávají se z nich nejednou alkoholici, alkoholičky..
 
Do SATANISMU spadá samozřejmě také temný okultismus. 
Ti nejhorší šmejdi z nich, jak si lze všimnout, používají při praktikování satanismu tak zvaně ,,práce s tématem, s tématy" ( nadužívaně, zneužívaně i vcelku sadisticky tak )
KRVE..
 
~~

Afghánistán:
Jak jsem si přečetl na zpravodajských webech, v Avghánistánu Talibánci chtějí, aby jim byl poskytnut seznam tamních nezadaných žen..a že se tyto musejí provdat za Talibance.
No, tak toto je také FAŠISMUS NA Nťou !!
Ženy se tam, v Avghánistánu stávají tedy opět pouhými sexuálními otrokyněmi, i otrokyněmi v životě, bez nároku chodit do škol, bez práva pracovat, vydělávat si.
Muži musí nosit neoholené vousy..
TOTO JE SATANISMUS? I FAŠISMUS..HNUS.
JAK DOPADNE BOJ ZA SVOBODU V AVGHÁNISTÁNU, TEDY NEJSPÍŠ ROZHODNOU PŘEDEVŠÍM TAMNÍ ŽENY.
Protože hnutí Talibán vznikl především, jak lze odhadovat, za účelem přednostního jejich si ustanoveného práva na to, ,,vlastnit" manželku..otrokyni si..a krást jiným za účelem vlastního si pohodlného života pouze s prstem na spoušti zbraní.
Jistě si tito nebudou chtít postřílet tamní ženy, všechny, ani je ukamenovat.
Protože by byli V KELU Si, V PRDELI.
 
~~

Covid 19 a OČKOVÁNÍ..VAKCINACE..
 
Ti, kdož z politiky jsou zastánci toho, že všichni se mají očkovat,
že ti, kdož jsou neočkovaní jsou líhní různých nových mutací koronaviru Covid 19 by si měli uvědomit, že do Lidí NEVIDÍ.
Jistě jsou Lidé, doposud sice neočkovaní, kteří však prodělali i Covid 19, nějakou, třeba i lehkou formou..podle jejich stavu imunity. Takoví Lidé mají již v těle protilátky.
A nemusejí být ani o tom informováni jejich lékaři, pokud se léčli. a uzdravili, svépomocí..
I Lékaři, specialisté, říkají, že i po zaočkování Lidé mohou onemocnět na Covid 19, byť to může být s lehčím průběhem. Tak proč politici, političky, na sílu perou do Lidí informaci, že očkovat se je snad národní, celosvětově i, i bezpečnostní, povinnost ?
Navíc, i po zaočkování, nelze zaručit, že člověk neonemocní právě jinou mutací koronaviru..tedy je spíše pravděpodobné, že se tak časem stane. Tito politici, političky s tím už ve svých rétorikách i do médií, počítají, a rovnou hlásají, že očkování se musí v čase možná i co rok, co tři čtvrtě roku, opakovat.
Jenže, ti, kdož Covid 19 prodělali, už mají, a budou mít protilátky v tělech, tedy mohou vznikat, a budou vznikat, různé mutace koronaviru, dokud tento virus na to bude mít sílu, ať už se člověk nechá očkovat, či nikoli, množství mutací může být, a nejpíš taky bude, více, ne li mnoho..s tím je nutno počítat. A stím také i politici počítají. Jen chtějí vypadat, jak dělají, co umí, což se dá i pochopit. No a stojí také ale za to zjistit, kdo na vacínách všechno finančně profituje, jací konkrétně akcionáři, osoby, a jak moc, tedy kolik na tom vydělávají. Po té možná dostane Lid i ucelený obrázek pravdy o tom, proč a jak z řad politiků, z političek, a jiných..doposud šly, a jdou, směrem k LIDU informace, týkající se očkování na Covid 19..například.
S ohledem na vše zde uvedené, je naprostá hloupost, jdoucí i proti Lidským právům, ustanovovat očkování jako povinné.
Pokud by například byly ohroženy SMRTNĚ, či závažným poškozením zdraví, vícepočetně nějak, prokazatelně i vědecky, nezletilé děti, pak by bylo na místě ustanovit, v zájmu jejich ochrany a práva na život, povinnost očkování na Covid 19, ovšem pouze na základě souhlasu, doporučení, ošetřujícího praktického lékaře, který pacienty své zná. Nikoli kdesi na hlavním nádraží, či v parku se nechat na plong zaočkovat, a pak se divit, co že se to stalo za vedlejší účinky, i třeba velmi neblahé. Avšak, nezletilé děti doposud mívají vícepočetně prokazatelně imunitu vůči coronaviru Covid 19 ještě nepokaženou stravováním, kouřením, alkoholem..
( Vždy však, pokud má Lidská bytost, vnitřně pochybnost o vhodnosti jí zaočkovat s ohledem na své zdraví, MUSÍ MÍT PRÁVO VETA, TEDY MUSÍ MÍT PRÁVO OČKOVÁNÍ ODMÍTNOUT. Nikdo nesmí být nucen k očkování tohoto typu násilím. Pokud by se tak stalo, má právo se třeba i fyzicky bránit nutnou obranou, jelikož by šlo o útok, fyzický, na jeho, její, integritu zdraví, s možným ohrožením i jeho, jejího života.
Tomu může odpovídat, i případně adekvátnost nutné obrany, záchrany se před očkováním v takovém případě, v takových případech. tedy lze přepokládat, že například, pokud by někdo chtěl nasadit páku jinému, jiné osobě, s cílem mu, jí píchnout tu injekci násilně tak, bez jeho, jejího souhlasu, a tato oběť by například byla karatista(ka), při nutné obraně tohoto typu by mohli uplatnit obranu, jako dyž jde o útok na ně se zbraní v ruce, neboť tou zbraní by v takovém případě byla ta injekce. Tedy takoví násliníci, útočníci, musejí v takových případech a obdobných, jak říkají i odborníci, počítat s případným zraněním v rámci nutné obrany oběti.
No, doufám, že ani v jednom případě k ničemu podobnému nedojde. )
 
Politici, političky, se takto chovají nejednou, jako naprostí ignoranti
hodnot křesťanských, lidské důstojnosti..
humanity..Lásky, citu k bližním na Zemi.
A dělají se při tom, celkem tak i SATANISTICKY,
i FAŠISTICKY
jak jsou skvělí.
No, NEJSOU DOSTI ČASTO SKVĚLÍ.
 
 
A jak to tak sleduji, satanismus v životě je krédem nejednou nejen politiků, političek leckterých českých..ve společnosti. Takovýto způsob žití však je zhoubou, v důsledcích, nejen pro ty, kdož jej praktikují, žijí..
 
Se SATANISMEM se lze setkat například i v mediálních sférách, na webových zpravodajských webech, na platformách sociálních sítí, a to i ze strany jejich provozovatelů, administrátorů(rek).
To je pro Mne docela smutné zjištění, leč, je to realita dnešních časů..
 
SVOBODA, 
SVOBODA SLOVA
tato pojmy NEZNAMENAJÍ,
A NIKDY ZNAMENAT NEBUDOU,
ŽE SI KDOKOLI MŮŽE DĚLAT,
ŘÍKAT ( BEZTRESTNĚ RUKOU NEJVYŠŠÍHO,
STVOŘITELE VEŠKERENSTVA)
VŽDY A CO CHCE. 
Kosmos, i ON, žádají nepřekročitelně 
SLUŠNOST,
ÚCTU i projevovanou,
k hodnotám křesťanským, které učím v **Mém Písmu**
i vezdejším..
K LIDSKÉ DŮSTOJNOSTI,
KE ZDRAVÍ,
K ŽIVOTU
K Zákonům Lidskoprávním
Ku i Klimatu na Zemi

To proto, aby systém, systémy ŽIVOTA, i planety Země,
mohly fungovat, co nejudržitelněji.
Aby to LIDEM nezkolabovalo.

Tedy Moje učení NENÍ buzerace,
ALE před jejich zničením, zplundrováním, zrujnováním,
JE Moje Učení OCHRANA, 
CO TO JEN, A DOKUD
TO JDE,
systémů celostně
TĚCH..
 
"ŽIVOTA"

~~
 
**JESUS**KRISTUS**
 ( **JIŘÍ** )
 
~~~